نمک ظرفشویی چیست؟
اگر نمکها و مواد معدنی محلول در آب از یک حد مشخص زیادتر باشد، یعنی آب سختی دارد. این نمکها عبارتند از : کلسیم، منیزیم و … بنابراین هر چه میزان این مواد در آب بیشتر باشد سختی آب نیز به همان اندازه بیشتر است. در مطلب مراحل تعمیرات ظرفشویی در کرج بیشتر توضیح دادیم.
ظرفشویی دارای فیلتر سختی گیر آب یعنی رزین میباشد. رزین موجود پس از جذب سختی آب به حالت اشباع رسیده و عملکرد خود را از دست میدهد و نیاز به جدا سازی سختی جذب شده روی آن میباشد. بدین منظور نیاز به مادهای دارد تا با این مواد ترکیب شده و رزین را احیا نماید.
نمک وظیفه احیا سازی فیلتر سختی گیر آب (رزین) را دارد. در آخر توجه داشته باشید که نمک ظرفشویی در دسته شویندههای مورد نیاز ظرفشویی قرار میگیرد.
تفاوت نمک ظرفشویی و نمک خوراکی را بدانید!
زمانی که صحبت از انواع نمک ظرفشویی میشود، منظور به هیچ عنوان نمک خوراکی نیست. ترکیبات نمک ماشین ظرفشویی با نمک خوراکی که استفاده می کنیم از لحاظ ساختار شیمیایی، ظاهری و فیزیکی تفاوتهای بسیاری با یک دیگر دارند.
نمک ظرفشویی دانههای درشتی دارد و به گونه ای ساخته می شود که آرام آرام در آب حل شده تا از مسدود کردن واحد نرم کننده ظرفشویی جلوگیری کند. ترکیبات نمک ماشین ظرفشویی از لحاظ ساختار شیمیایی، 100 درصد از سدیم کلرید ساخته شده است.
دانههای نمک خوراکی بسیار ریز هستند و در آب به سرعت گلوله شده و در صورت استفاده از آن در ظرفشویی به سرعت دستگاه را از کار میاندازد. نمک خوراکی دارای ناخالصیهایی مانند منزیم نیز هست. در بعضی موارد علت صدای ماشین ظرفشویی بخاطر استفاده کردن از نمک ظرفشویی بی کیفیت می باشد که سبب ایجاد صدمه به دستگاه نیز میگردد.
اهمیت استفاده از نمک ماشین ظرفشویی
وجود املاح مختلف در آب سبب مشکلات مختلفی مثل سختی آب میشود که شستشوی ظروف در ظرفشویی را دچار مشکل میکند و در صورتیکه ماشین ظرفشویی شما نمک نداشته باشد روی ظروف لکههای سفید ایجاد میشود و شستشو به درستی انجام نخواهد شد. به همین دلیل باید در کنار استفاده از مواد شوینده، از بهترین نمک ظرفشویی استفاده کنید تا به کمک نمک، ظروف به خوبی در ظرفشویی تمیز و براق شوند.
چگونه در ماشین ظرفشویی نمک بریزیم؟
معمولاٌ مخزن نمک در کف ماشین ظرفشویی تعبیه شده است که با چرخاندن درب در خلاف عقربه های ساعت باز و قابل پرشدن می گردد. برای پر کردن مخزن نمک بهتر است از یک قیف کمک بگیرید و از ریختن نمک در اطراف محفظه جدا خودداری نمایید.
به اندازه دو بندانگشت سر محفظه را خالی نگه دارید و هر بار نمک را با یک قاشق هم بزنید تا بتوانید محفظه را تا حد نیاز، پر کنید. فراموش نکنید که پر کردن لب به لب محفظه، باعث شوره یا سفیدک بر روی ظرف خواهد شد. در حالتی که داخل مخزن پر از آب است؛ با ریختن نمک در محفظه، آب خارج شده و شما می توانید درب مخزن نمک را ببندید
بدون دیدگاه