تعمیر لوازم خانگی در کرج ، آبان سرویس

آلفا سرویس، نمایندگی معتبر تعمیرات انواع لوازم خانگی در کرج با چندین سال سابقه درخشان

علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

یکی از رایج‌ترین مشکلات ماشین لباسشویی، تخلیه نکردن آب و مواد زائد در آن است. این مقاله علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی را با ذکر راه حل توضیح خواهد داد.

برخی از مشکلات تخلیه ناشی از خرابی قطعات هستند، برخی ناشی از مسدود شدن قطعات به وسیله اشیاء خارجی یا رسوبات، و در نهایت برخی دیگر به عدم استفاده صحیح از لباسشویی، آب، پودر و … برمی‌گردد.

همچنین شما برای بدست آوردن اطلاعاتی درباره ی نمایندگی تعمیرات ال جی در کرج ، نمایندگی تعمیرات کنوود کرج می توانید به سایت آلفا سرویس مراجعه نمایید.

علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی چیست؟

گرفتگی پمپ تخلیه یا شلنگ تخلیه

با گذشت زمان، مواد زائدی هم‌چون پرز، مو یا اجسام کوچک می‌توانند در شلنگ تخلیه یا فیلتر پمپ جمع شوند و باعث گرفتگی آن‌ها شوند. این گرفتگی‌ها مانع از جریان آب شده و از خروج آن جلوگیری می‌کنند.

گاهی اوقات اشیای کوچک مانند سکه، دکمه، پول یا حتی جوراب ممکن است به طور تصادفی در درون دیگ ماشین لباسشویی گیر کنند و مانع خروج آب از سوراخ‌های دیگ شوند. حتی این اجسام ممکن است در نهایت وارد پمپ یا لوله تخلیه شده و باعث انسداد و بروز اشکال در تخلیه شوند. این اشکال در حقیقت بیشتر ناشی از خطای انسانی است و به دلیل عدم چک کردن لباس‌ها و جیب‌های آن رخ می‌دهد.

نصب نادرست | علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

اگر قطعات ماشین لباسشویی به درستی نصب نشده باشد یا شلنگ تخلیه در ارتفاع مناسبی قرار نگیرد (معمولاً بین ۱۵ تا ۴۰ سانتی‌متر)، می‌تواند باعث عملکرد ضعیف تخلیه شود.

خرابی پمپ | علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

پمپ تخلیه مسئول تخلیه آب و مواد پسماند از دستگاه در هر چرخه شستشو است. اگر این پمپ تخلیه به دلیل فرسودگی یا مشکلات الکتریکی خراب شود، منجر به مشکلات جدی در امر تخلیه خواهد شد.

استفاده از مواد شوینده نامناسب | علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

استفاده از مواد شوینده نامناسب یا رعایت نکردن حجم مناسب این مواد، سبب تولید کف زیاد می‌شود. این کف اضافی تولید شده ممکن است در عملکرد لباسشویی و از جمله تخلیه، اشکالاتی ایجاد کند.

خرابی برد و تایمر لباسشویی

یکی دیگر از موارد علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی، خرابی برد و یا تایمر است. وقتی برد فرمان یا تایمر ماشین خراب باشد، یا عملکرد آن دچار اختلال شده باشد، ممکن است فرمان لازم برای تخلیه صادر نشود.

خرابی تسمه‌ها

یکی از قطعات مهم ماشین لباسشویی، تسمه‌های آن است که در اطراف قرقره‌هایی در بخش پایینی ماشین قرار گرفته است. اگر تسمه بشکند یا روی قرقره‌ها شل شود، ماشین لباسشویی تخلیه نخواهد کرد.

راه حل مشکلات تخلیه ماشین لباسشویی

۱. تعمیر و نگهداری منظم

برای جلوگیری از گرفتگی و اطمینان از تخلیه مناسب آب و پسماند لباسشویی، تمیز کردن منظم فیلتر پمپ و حذف هرگونه زباله انباشته شده بسیار مهم است. علاوه بر این، چک کردن ورودی شوینده‌ها قبل از آب‌گیری در دستگاه می‌تواند به جلوگیری از ورود اجسام خارجی به سیستم کمک کند.

۲. تکنیک‌های بارگذاری مناسب لباس

آموزش کاربران در مورد تکنیک‌های بارگذاری مناسب می‌تواند مشکلات احتمالی تخلیه ناشی از گیر کردن اجسام خارجی را به حداقل برساند. آگاه کردن آن‌ها به بررسی دقیق جیب لباس‌ها قبل از بارگزاری در داخل دستگاه به جلوگیری از ورود تصادفی اقلام به دیگ ماشین لباسشویی کمک می‌کند.

۳. نصب صحیح

اطمینان از نصب صحیح قطعات ماشین لباسشویی، با قرار گرفتن شلنگ تخلیه در ارتفاع توصیه شده، برای تخلیه راحت و بهینه ضروری است. اين کار از برگشت آب به داخل دستگاه جلوگیری می‌کند و به نیروی جاذبه اجازه می‌دهد تا در فرآیند تخلیه به شکل مؤثری کمک کند.

۴. تعمیر و تعویض به موقع

اگر مشکل تخلیه با وجود تعمیر و نگهداری منظم ادامه داشت، ممکن است نشان دهنده وجود ایراد یا عیب در پمپ تخلیه باشد. در چنین مواردی، توصیه می‌شود برای تعمیر یا تعویض از تعمیرکار متخصص لباسشویی کمک گرفته یا با سازنده تماس بگیرید.

۵. استفاده از مواد شوینده مناسب

از مواد شوینده مناسب با البسه خود و در حجم مناسب استفاده کنید. این کار ضمن بهینه‌سازی، سبب می‌شود کف حاصل کنترل شود و عملکرد دستگاه مختل نگردد.

۶. تعمیر یا تعویض برد فرمان و تایمر

در صورتی که علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی، خرابی برد و تایمر باشد، آن‌ها را تعمیر یا تعویض کنید.

۷. چک کردن تسمه‌ها

تسمه‌ها را بررسی کنید که خوب نصب شده و شل نباشند. در صورتی که علت تخلیه نکردن ماشین لباسشویی، این تسمه‌ها باشند، بایستی آن‌ها را محکم و در صورت لزوم تعویض کرد.

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

02191018319