در این مقاله درباره ی تعویض فیلتر آب یخچال با یکدیگر گفتکو خواهیم کرد. یخچال و فریزر دستگاه هایی مهم و اساسی برای رفاه خانه هستند. این دستگاه های برقی پر کاربرد سببب تازه نگه داشتن سبزیجات و مواد غذایی می شوند و منابع خوبی برای سرد کردن آب به شمار می روند.
یخچالهای خانگی کار ساخت یخ و یا سرد کردن و تصفیه آب را مدیون فیلترهای آب هستند. در صورتی که این فیلتر های آب، کهنه یا خراب شوند، کارکرد یخچال با مشکل روبرو خواهد شد.
شما برای کسب اطلاعات درباره ی نمایندگی تعمیرات ال جی در کرج ، نمایندگی تعمیرات کنوود کرج می توانید به سایت آلفا سرویس مراجعه نمایید.
انواع فیلترهای آب یخچال
فیلتر های آب یخچال دارای انواع متفاوتی هستند، که با توجه به برند و مدل تفاوت دارند. اما این فیلتر ها معمولاً به دو صورت داخلی و بیرونی تقسیمبندی می شوند. فیلتر داخلی، در درون یخچال نصب می شود و فیلتر بیرونی، خارج از یخچال و بر روی آن قرار میگیرد.
چرا تعویض فیلتر آب یخچال مهم است؟
سه دلیل مهم برای تعویض منظم فیلتر آب یخچال وجود دارد که در اینجا ذکر می کنیم:
۱. سلامت آب آشامیدنی | تعویض فیلتر آب یخچال
کارکرد اصلی فیلتر آب یخچال، تصفیه و پالایش آب از آلایندههای شیمیایی و زیستی است. فیلتر آب یخچال پس از مدتی و با از دست دادن کارکرد اولیه، محل تجمع انواع آلایندهها می شود. بنابراین اهمیت دارد که در بازههای زمانی منظم و مشخص نسبت به تعویض فیلتر آب یخچال اقدام شود.
۲. حفظ عملکرد
اگر فیلتر قدیمی شود یا توسط آلایندهها مسدود گردد، عملکرد سرمایش آب و تولید یخ را با مشکلات جدی مواجه می کند. در این حالت ممکن است به قطعات دستگاه آسیب برسد یا جریان آب کاهش پیدا کند. بنابراین تعویض به موقع می تواند این عوارض را از بین ببرد.
۳. افزایش طول عمر دستگاه
در صورت عدم تعویض به موقع فیلتر آب یخچال، مکانیزم دستگاه برای سرمایش بیشتر آب افزایش خواهد یافت. این افزایش مکانیسم سبب استهلاک سیستم سرمایش یخچال میگردد، و عمر یخچال کم می شود. با تعویض فیلتر آب یخچال به صورت منظم و به موقع، عمر یخچال شما افزایش خواهد یافت.
برای تعویض فیلتر آب یخچال چه مراحلی باید انجام شود؟
۱. با مراجعه به بروشور راهنمای یخچال یا تماس با فروشنده از مشخصات نوع فیلتر آب یخچال مطلع شوید. یخچالهای ساخته شده توسط برندهای مختلف از نظر مدل، محل قرارگیری محفظه فیلتر آب، نحوه نصب و استفاده فیلتر با یکدیگر تفاوت دارند. لذا ضروری است که برای نصب فیلتر آب هر یخچال به بروشور یا راهنمای سازنده آن مراجعه کنید.
۲. از سازنده، نماینده فروش و یا یک فروشنده مجاز فیلتر جایگزین را خریداری کنید. دقت شود که این فیلتر کاملاً با مشخصات فیلتر قبلی مطابقت داشته باشد.
۳. قبل از تعویض فیلتر آب یخچال بایستی منبع آب بسته شود تا از نشتی آب و ریختن آب داخل یخچال و محوطه آشپزخانه جلوگیری شود. برای این کار، کافیست شیر آب متصل به یخچال را ببندید.
۴. با استفاده از دستورالعملهای سازنده، فیلتر قدیمی را از یخچال خارج کنید. معمولا این فیلترهای بایستی در خلاف جهت عقربههای ساعت چرخیده شود تا بتوان آن را خارج نمود.
۵. با توجه به دستورالعملهای سازنده، فیلتر جدید را نصب کنید. آن را در محفظه مخصوص فیلتر قرار داده و با دقت نصب نمایید. در اغلب یخچالها بایستی آن را در جهت عقربههای ساعت بچرخانید تا کاملا جاگیر شود.
۶. منبع آب را وصل کنید، تا مخزن مجددا پر شود. کافیست همان شیر متصل به یخچال را دوباره باز کنید. پیش از وصل کردن دوباره منبع آب، از نصب صحیح فیلتر مطمئن شوید.
۷. ریست کردن فیلتر آب: پس از نصب، بایستی فیلتر آب یخچال را ریست کنید. از آنجایی که نحوه ریست کردن فیلتر آب یخچال در هر برند و مدل و با توجه به داخلی یا خارجی بودن فیلتر متفاوت است، برای انجام این کار بایستی به دفترچه یا بروشور راهنما مراجعه کنید.
۸. تست فیلتر آب: مقداری آب را از فیلتر یخچال خود عبور داده و درون چند فنجان بریزید و کیفیت آب را از نظر آلایندههایی همچون کلر، رسوبات و سایر عوامل بررسی کنید. از این آب به عنوان آشامیدن و پخت و پز استفاده نکنید.
سخن پایانی
اگر در هر یک از بخشهای نصب فیلتر آب مشکل پیدا کردید برای تعویض فیلتر آب یخچال خود حتماً به متخصصان مراجعه کنید و از آنها بخواهید تا این کار را برای شما انجام دهند.